Wie is “Gezond Denken & Doen”?

Onze vereniging bestaat uit een een gevarieerde groep mensen van bijna 100 personen. De vooronderstellingen van NLP en onze speciale interesse in Gezondheid, Welzijn en Vitaliteit is datgene wat ons bindt.

Alle leden zijn professionals die hun vaardigheden, inzichten en kennis op het gebied van NLP & Gezondheid willen ontwikkelen. We vinden het leuk om deze kennis te delen en mensen te coachen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

 

We willen graag het verschil maken in de mogelijkheden die mensen hebben om hun gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden. We streven na om de NLP tools die het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevorderen, te ontwikkelen, te verdiepen en eigen te maken. 

Daarnaast hebben we veel plezier met elkaar en creëren we een positieve energie & sfeer tijdens alle onze (internationale) trainingen, evenementen en oefendagen.

Meestal is dit op een locatie in een mooie omgeving zoals Groesbeek. Maar we trainen ook in andere delen van Nederland.

 

We organiseren 3 keer per jaar trainingen die gegeven worden door (inter)nationale trainers in het brede veld van NLP & Gezondheid. Neem een kijkje bij de events/trainingen die we al hebben georganiseerd! De meeste trainingen worden in het weekend gegeven en duren 2 tot 3 dagen. We organiseren ook 3 keer per jaar oefendagen om onze nieuw verworven tools en inzichten volledig eigen te kunnen maken en om onze kennis te delen met andere leden.

 
 
 

Onze Missie

We bieden een NLP Health Kennis Centrum aan onze leden en we creëren een NLP Health Community om een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welbevinden van anderen. We dragen op deze manier ons steentje bij aan de gezondheid en balans van de wereld.

Onze Missie is drieledig
 
  1. Een podium te bieden voor leden om nieuwe technieken, vaardigheden en kennis en inzichten te vergaren en te delen.
  2. Continue organiseren van NLP- en aanverwante educatie op aanpalende terreinen. De focus ligt op gezondheid, welzijn en vitaliteit.
  3. Onderhouden en voort laten bestaan van een NLP Health Community die onze visie en missie onderschrijft.
Hoe bereiken we onze doelen?
 
  1. We organiseren 3 nascholingen per jaar gegeven door (inter)nationaal bekende trainers.
  2. Lezingen door en voor leden.
  3. Workshops door en voor leden.
  4. Besloten Facebook pagina alleen voor leden.
  5. Uitgebreide documentatie bibliotheek n.a.v. de trainingen.
  6. Een keer per jaar hebben we een ledenvergadering.