Het Coronavirus, het houdt ons allemaal bezig. Om verspreiding te voorkomen zijn steeds meer maatregelen nodig om het Coronavirus in te dammen. Ik wil daar gehoor aan geven. 

Net als bij andere zorginstellingen kunnen ook alle logopedische afspraken en coach-gesprekken in de praktijk doorgaan indien er geen sprake is van verkoudheid, hoesten niezen koorts .(o.a.is de gepaste afstand van 1 ½ meter  gewaarborgd.) 

Bij de minste twijfel wil ik de zorg wel graag continueren en heb gekeken naar alternatieven.
Gesprekken of de logopedische behandeling kunnen we via tele-logopedie voortzetten; logopedie wordt vergoed vanuit de Basisverzekering.

Hiervoor zullen we, op de afgesproken tijd, met elkaar gaan bellen, via facetime (of desgewenst Skype)
Het kan zijn dat de voorgestelde tijd iets afwijkt van de tijd die we eerder afgesproken hebben. Het is fijn als u op de afgesproken tijd klaar zit met alle spullen die u voor de behandelingnodig hebt. Het is prettig om een goed werkende internetverbinding te hebben, een volle batterij te hebben, in een rustige ruimte te zitten en pen en papier bij de hand te hebben.

In verband met privacyregels  verzoek ik u vriendelijk mij dan uw toestemming daarvoor te mailen :

“ Hierbij ga ik akkoord met het gebruik maken van Face Time (of Skype) via het telefoonnummer in mijn dossier”. Wanneer u de afspraak liever uitstelt tot later dan heb ik daar natuurlijk alle begrip voor, laat u het me dan even weten?

Voor mij is dit ook nieuw; samen zetten we onze schouders eronder en zullen we kijken hoe we ons gesprek of de logopedie zo praktisch en goed mogelijk kunnen invullen. We gaan er met elkaar het beste van maken en ik hoop op deze manier bij te dragen aan het verminderen van de verspreiding van het Coronavirus! Voor vragen kunt u altijd bij me terecht!